Kőország Kft.

A Kőország a rajzpályázat résztvevőinek ajándékokkal és nyereményjátékkal támogatja az Év ásványa,
Év ősmaradványa programot.

ELTE Informatikai Kar Térképtudományi és Geoinformatikai Tanszék

Az ELTE Informatikai Kar Térképtudományi és Geoinformatikai Tanszéke a rajzpályázat résztvevőinek felajánlott ajándékokkal támogatja az Év ásványa, Év ősmaradványa programot. Látogassa meg honlapjukat!!

Schwarcz Térkép

A Schwarcz Térkép a rajzpályázat résztvevőinek felajánlott ajándékokkal támogatja az Év ásványa, Év ősmaradványa programot. Látogassa meg honlapjukat!!

Nemzeti Kulturális Alap

A 2016-os év során a Nemzeti Kulturális Alap Ismeretterjesztés és Környezetkultúra Kollégiuma Gyűjthető múlt címmel támogatta programsorozatunk megvalósítását. További információkért látogassa meg az NKA honlapját!

Magyar Természettudományi Múzeum

A múzeum befogadja nagyrendezvényes programjaink egy részét és segít a program népszerűsítésében. Az Őslénytani és Földtani Tár, valamint az Ásvány- és Kőzettár munkatársai segítséget nyújtanak a szakmai tartalmak kialakításában és a rendezvények helyszíni lebonyolításában. Több kolléga az operatív csapat részét képezi. További információkért látogassa meg a múzeum facebook oldalát vagy honlapját!

Magyar Földtani és Geofizikai Intézet

Az intézet befogadja nagyrendezvényes programjaink egy részét és segít a program népszerűsítésében. A Földtani és Geofizikai Gyűjteményi Osztály munkatársai segítséget nyújtanak a szakmai tartalmak kialakításában és a rendezvények helyszíni lebonyolításában. Több kolléga az operatív csapat részét képezi. További információkért látogassa meg az intézet facebook oldalát vagy honlapját!

ELTE TTK Természetrajzi Múzeum

A Biológiai és Paleontológiai Gyűjtemény, valamint az Ásvány- és Kőzettár hozzájárul a nagyrendezvényes programjainkon kiállított vitrinek anyagához. A múzeum munkatársai segítséget nyújtanak a szakmai tartalmak kialakításában és a rendezvények helyszíni lebonyolításában. Több kolléga az operatív csapat részét képezi. További információkért látogassa meg a múzeum facebook oldalát vagy honlapját!

Pásztói Múzeum

A múzeum munkatársai segítséget nyújtanak a szakmai tartalmak kialakításában és a rendezvények helyszíni lebonyolításában. Több kolléga az operatív csapat részét képezi. További információkért látogassa meg a múzeum facebook oldalát vagy honlapját!

MTM Bakonyi Természettudományi Múzeuma

A múzeum munkatársai segítséget nyújtanak a szakmai a rendezvények helyszíni lebonyolításában. További információkért látogassa meg a múzeum facebook oldalát vagy honlapját!

MTM Mátra Múzeuma

A múzeum munkatársai segítséget nyújtanak a szakmai a rendezvények helyszíni lebonyolításában. További információkért látogassa meg a múzeum facebook oldalát vagy honlapját!

Hantken Miksa Alapítvány

Az alapítvány nélkülözhetetlen szakmai és anyagi segítséget nyújt a nagyrendezvényes programjaink során a Nummuliteseket bemutató vitrinek összeállításához. További információkért látogassa meg az alapítvány honlapját!

ELTE TTK - Földrajz- és Földtudományi Intézet

Az Ásványtani Tanszék, valamint az Őslénytani Tanszék munkatársai segítséget nyújtanak a szakmai tartalmak kialakításában és a rendezvények helyszíni lebonyolításában. Több kolléga az operatív csapat részét képezi.

Miskolci Egyetem, Műszaki Földtudományi Kar - Ásványtani-Földtani Intézet

Az egyetemen megrendezett Miskolci Nemzetközi Ásványfesztivál során a kar befogadta nagyrendezvényes programjaink egy részét. Az Ásvány- és Kőzettani Tanszék, valamint a Földtan-Teleptani Tanszék munkatársai segítséget nyújtottak a szakmai tartalmak kialakításában és a helyszíni lebonyolításban.

Kuny Domokos Múzeum - Tata

A múzeum munkatársai segítséget nyújtanak a szakmai tartalmak kialakításában és a rendezvények helyszíni lebonyolításában. További információkért látogassa meg a múzeum honlapját vagy facebook oldalát!

A program koordinátora Kóthay Klára (ELTE Természetrajzi Múzeum Ásvány- és Kőzettár, MFT Oktatási és Közművelődési Szakosztály).
A program arculatát és a programhoz tartozó szórólapokat Bubik Veronika grafikus dolgozta ki.
A program honlapját Virág Attila készítette (MTA-MTM-ELTE Paleontológiai Kutatócsoport, MFT Őslénytani és Rétegtani Szakosztály).
A honlapot kezeli Gazsi Zoltán (Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Kar)
A program Palotás Klára (Magyar Földtani és Geofizikai Intézet, MFT Általános Földtani Szakosztály) kezdeményezésére jött létre.
A programot 2016-ban felépítő koordinátor Gherdan Katalin (Pásztói Múzeum, MFT Oktatasi és Közművelődési Szakosztály).
Kérdését, véleményét várjuk az evasvanya@gmail.com és az evosmaradvanya@gmail.com címen!
Ha szeretne naprakész lenni a programmal kapcsolatban, kövessen minket az Év ásványa és az Év ősmaradványa facebook oldalakon is!
A programot a Nemzeti Kulturális Alap támogatja.